Jobb for oss

Vi har åpnet mange muligheter for friluftsfolk som ønsker å tjene til livets opphold ved å gjøre noe de elsker.

Kan du si ja til de flytende spørsmålene:

  • Elsker du fjellene?
  • Liker du mennesker og historiefortelling?
  • Føler du deg hjemme i utendørsbransjen?
  • Liker du noe annet enn en 40-timers kontoruke?

vi har åpnet mange muligheter for friluftsfolk som ønsker å tjene til livets opphold ved å gjøre noe de elsker.

Turguideyrket er akkurat det - et yrke. Det er et seriøst ansvar å stole på folks ferier i en verden der tiden er den dyreste ressursen, og folk jobber 50 uker i året for å nyte to uker fri, mens den ene er på en guidet tur med deg. Det er også et yrke med mange fordeler. Les videre for å lære alt om hva det vil si å tjene til livets opphold på stien!

Veiledet vår mest dyrebare gjest, i deres mest dyrebare ferietid. Fortell historiene som følger med stedet du besøker. Og gjør den store forskjellen.

1. GJØR EN FORSKJELL I FOLKS LIV

Den viktigste grunnen til å bli turguide er den positive virkningen du har på gjestene du tar ut på stien. For mange mennesker i verden, sette av en uke for å oppleve det beste. Det er et enormt privilegium å kunne lede gjestene til utendørsopplevelser de aldri vil glemme. Å se effekten på dem når skjønnheten i verden ville synkes inn i bevisstheten deres er en ære. Det er ikke å si at hver gjest har en dyp opplevelse, men mange gjør det, og det er i stor grad på grunn av en flott guide når det skjer.

2. NATUREN ER DITT KONTOR

For en gave er det å jobbe utendørs, å våkne opp til en lyseblå himmel, å sitte rundt en båt om natten, å tilbringe dagene dine på verdens vakreste steder. Det er sant, det betaler ikke nesten hva mange yrker gjør - men alle andre jobber på kontorene sine 50 uker i året, slik at de kan tilbringe en uke i året med deg på kontoret ditt.

3. DEL DIN KJÆRLIGHET TIL NATURVITENSKAPENE MED ANDRE

Den fantastiske ironien er at mange naturvitenskapelige jobber - utenfor akademia - er i utvinningsindustrien som gruvedrift og boring. Guiding gir naturvitenskapelige hovedfag en mulighet til å dele sine

kunnskap og lidenskap med sine gjester i et positivt, utdanningsorientert naturmiljø.

4. FYSISK AKTIVT ARBEID

Hvis det er, fysisk arbeid appellerer til deg, kan det være et godt valg å finne en turguidejobb. Å tilbringe arbeidsdagene ute på stien kan til tider være vanskelig, men også dypt tilfredsstillende. Topptopper, fotturer i kløfter, fotturer til fossefall - dette er aktivitetene som fyller en trekkingguide gjennomsnittlig dag. Det krever også matlaging, førstehjelp, naturlig interp, logistisk planlegging, kjøring og mer - men det første ansvaret er å ta folk med på flotte turer.

5. FOTOSTUDIO I VERDENSKLASSE

Våre arbeidsområder gir deg muligheten til å ta naturbilder og videoer i verdensklasse. Så hvis du har en lidenskap for bilder, er dette din type arbeid.

Ingen gjenstander funnet.

Follow us