Møt våre turguider

Alle våre guider på RygrTours har sin utdannelse og erfaring fra Norsk Sporforbund. Med et spor registrert helt tilbake fra 1868, med mer enn 550 turhytter og mer enn 22.000 km løyper. Dette er den største enkeltstående sporingsforeningen I Europa. Våre guider har det beste av både utdanning og erfaring. Målet vårt er å gi deg og dine reisefølge ferieminner som varer livet ut. Med vårt fokus på sikkerhet og vår kunnskap om de norske fjellene håper vi å lykkes med det.

Even har vært frivillig Fjellguide for Norsk Sporforbund (DNT) i mer enn 15 år. Og han har vandret de norske høyfjellene mesteparten av sitt voksne liv, og vet mye om de historiske turrutene Rygr vikingene brukte. Hans ekspertise er lange turer og ekspedisjoner. Trolltunga er en av hans favorittturer.

Fredrik (36) fra Stavanger er en av våre mest erfarne turguider. Han starter i sine tidlige tenår med å jakte og vandre i de norske fjellene. Bor i dager og uker ute i det fri. Nyter de norske fjellene. De siste 4 årene som turguide.

Ingvild (30) har vært reiseleder i nesten 5 år, hun er opprinnelig fra Finland og har mesteparten av sin friluftsopplevelse fra Finlands skoger. De siste 5 årene har hun også vandret i Norges Fjell. Hennes kompetanseområde er Lysefjord-området. Kjerag og Preikestolen.

Follow us