Det er få steder i verden som kan konkurrere med norsk vill og vakker natur. Fra havet til de høyeste kikkene, 4 vakre årstider fra snødekte vintre, blomstrende vår, varme somre og vakker, fargerik høst. Utforsk alt i den ville og fantastiske naturen i Norge.

Bestill eventyret ditt i dag til og gi deg selv et minne for livet.

Trolltunga, Preikestolen og Kjerag

Norges tre mest spektakulære turer

En fantastisk 4 dagers tur hvor du vil besøke tre av Noreways mest spektakulære steder. Underveis vil vi gå innenfor kanten av Hardangervidda, vandre langside og på begge sider av de mest spektakulære fjordene i Norge, bestige de høyeste fjellene og se de dypeste fjordene, og utforske noen lokale perler underveis.

Pris:
33.500, - KR

Preikestolen og Kjerag

Hvis du bare har to dager i Stavanger anbefaler vi To av de beste turene i Norge Preikestolen og Kjerag

Underveis vil vi gå innenfor kanten av klippene, vandre langsiden og på begge sider av de mest spektakulære fjordene i Norge, bestige de høyeste fjellene og se de dypeste fjordene, og utforske noen lokale perler underveis.

Pris:
16.500, - KR

Trolltunga og Preikestolen

Hvis du bare har to dager i Stavanger anbefaler vi To av de beste turene i Norge Preikestolen og Trolltunga

Underveis vil vi gå innenfor kanten av Hardangervidda, gå innenfor kanten av klippene, vandre langsiden og på begge sider av de mest spektakulære fjordene i Norge, bestige de høyeste fjellene og se de dypeste fjordene, og utforske noen lokale perler underveis.

Pris:
18.500, - KR

Fra sjøen til toppen Preikestolen

Wist Stavanger, live in a boathouse and Walk the Famouse Pulpit Rock

Hold deg på vår magi RoaldPier (naust) sovner og lytt til bølgene. Våkn opp dagen etter og gå den berømte Pulpit Rock med vår guide.

Pris:
7500, - KR

The Ultimate Norwegian Tailored Private Experience

Let us take you to the hidden gems, the amazing places not open to the general tourist. The region is full of amazing places. Create your own custom itinerary, suited to your needs and priorities!

Pris:

-Når du har vært på toppen, vil du for alltid vandre jorden med øynene vendt mot himmelen, for der har du vært, og der vil du alltid lengte etter å komme tilbake. -

-Leonardo da Vinci-

En omskrivning av hans dikt.

Rygr

Rygr var navnet på vikinggruppen som kjempet mot Harrald Haarfagre den første kongen for Norge. De kom fra Vestlandet, og bodde midt mellom fjorder og fjell. Levde fra jakt i de vestlige alpene og mestret også ferdighetene med å bygge utrolige sterke roboter for å mestre havet. De seilte ofte over Nordsjøen og plyndret bøndene helt vest. Med i dag er det Great Britan.

Overnatting

Du vil hvile og sove på noen av ikoniske fjordhoteller, og fjellhytter.

Normalt setter vi dere alle inn i to rom. Enkeltrom reservasjon 3000 NOK

Smaker på lokal mat

Å reise er også å trene den lokale maten

Du vil oppleve noe av det beste av lokale matvarer som Norge har å tilby. Fra fjell til fjell.

«Mat er menneskets sentrale aktivitet og et av de mest betydningsfulle varemerkene for en kultur.»

Mark Kurlanskij

Follow us